Zoom möte - Digitala möten och lektioner i världsklass

Uncategorized Mar 23, 2020
 

När vi måste ställa om från fysiska till digitala möten och lektioner, är Zoom möte mer än ett dugligt alternativ. I den här filmen visar jag dig några fördelar med att använda Zoom.

I skrivande stund befinner sig Sverige i kaos. Coronaviruset har lamslagit landet och folk börjar få panik. Företag tappar miljonordrar, Volvo stänger fabriker och ekonomin är på väg ner i botten.

Men vi kan inte lägga oss ner och dö. Vi kan inte sluta simma, måste kliva upp varje morgon och fortsätta jobba. Vi måste träffa människor och vi måste ha möten. När vi inte kan träffas fysiskt så måste vi hitta sätt att träffas via digitala möten.

Då är Zoom möte ett väldigt bra alternativ. Främst att det är så enkelt att använda men också för att det är gratis. Du kan hålla ett möte med upp till 100 andra personer i upp till 40 min. Det räcker för de flesta. Självklart har de betalvarianter och då öppnas det ännu fler dörrar men det ska vi inte gå in på här.

En intressant funktion när du håller digitala lektioner i zoom är "Breakout Rooms". Breakout rooms bra att ha när du vill dela in dina elever i smågrupper. Du kanske har givit dem en uppgift som kräver diskussion. Då har Zoom ett sätt för dig att genomföra detta i appen/programmet.

En annan bra funktion är att du kan visa en presentation (Powerpoint/Keynote) eller använda en digital Whiteboard. Zoom har en digital Whitebord inbyggd i verktyget. Bra för dig som kanske inte har tillgång till en riktig men ändå vill skriva på något.

Ja, jag kan prata mycket mer om Zoom möte och digitala möten och lektioner men tänker att det är bäst för dig att upptäcka och uppleva själv. Skriv en kommentar om du vill ställa en fråga eller har något mer att tillägga.

 

Få alla onlinekurser gratis

Behöver du jobba smartare med video i din verksamhet? Våra onlinekurser hjälper dig att:

  • Bli bekväm och självsäker framför kameran
  • Jobba smart och smärtfritt med video
  • Skapa en onlinekurs på 4 timmar
  • Bygga en onlinekurs i Kajabi 

Kom igång idag. Fyll i dina uppgifter nedan och få tillgång till allt gratis. 

Close

50% färdig

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.