Instruktionsfilmer - Skapa förtroende genom personlighet

kundcase Feb 20, 2020
 

Instruktionsfilmer är både ett enkelt och effektivt sätt att fånga er personlighet på film. Enkelt i den bemärkelsen att det "bara" är att förklara tillvägagångssättet hur man installerar, använder eller kommer igång med er produkt. Effektiv då filmen inte bara riktar sig till kunder som köpt produkten utan också till blivande kunder. 

Vad tror du ett prospekt tänker när de ser att ni som företag anstränger er lite extra för att hjälpa kunden komma igång snabbare med er produkt? Jag är övertygad att de får snabbare förtroende för er som företag och för dig som medverkar i filmen - och förtroende är ju grunden till all försäljning.

Det är inte svårt att filma en instruktionsfilm. I den här filmen använde jag en "dyr" videokamera men insåg att det här skulle till och med bli enklare om jag använde mig av min mobiltelefon, min gimbal (stabiliseringsmakapär) och en extern mikrofon. Problemet som uppstod var att den dyra videokameran hade ibland svårt att fokusera på små detaljer vilket gjorde att "instruktionsförloppet" inte kunde filmas i ett svep. 

Med en mobiltelefon däremot uppstår inte detta problem då alla objekt alltid (i stort sett) är i fokus.

Hur många instruktionsfilmer kan du skapa?

Få alla onlinekurser gratis

Behöver du jobba smartare med video i din verksamhet? Våra onlinekurser hjälper dig att:

  • Bli bekväm och självsäker framför kameran
  • Jobba smart och smärtfritt med video
  • Skapa en onlinekurs på 4 timmar
  • Bygga en onlinekurs i Kajabi 

Kom igång idag. Fyll i dina uppgifter nedan och få tillgång till allt gratis. 

Close

50% färdig

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.